© Disclaimer
Welkom
Coaching
Mentorschap
Support
Tarieven
Contact
ACR Affairs • Postbus 5713 • 4801 EC • Breda

Projecten
Het bedenken en realiseren van een bijeenkomst, seminar, congres of jubileum kost veel tijd en energie. Bovendien is het organiseren ervan een vak apart. Wij nemen u het werk graag uit handen. Dit strekt zich uit van het opstellen van het programma, het maken van de logistieke- en financiële planning, het vervaardigen van uitnodigingen, brochures, de boekingen van gastsprekers of artiesten, tot het regelen van audio-visuele zaken en catering.

Wanneer u met ons samenwerkt bent u verzekerd van het feit dat we met u meedenken om een optimale invulling te geven aan uw activiteit. Uiteraard afgestemd op uw wensen en de doelstellingen die uw organisatie nastreeft en met gevoel voor kwaliteit.

Teambuilding
Verbetering van onderlinge samenwerking maakt dat organisatie- of afdelingsdoelen makkelijker te behalen zijn. Tevens is teambuilding zinvol voor het realiseren van een nieuwe cultuur of het behalen van een bepaald teamresultaat. ACR Affairs heeft diverse concepten voor teambuilding. Steeds thematisch van opzet combineren deze programma’s theorie en creatieve* samenwerkingsopdrachten met indringende feedback. Op verschillende manieren wordt de koppeling van de opgedane ervaringen naar de eigen werksituatie gemaakt.
Uw wensen zijn hierbij bepalend. Het concept is op verzoek eenvoudig of luxe verzorgd en kan het hele jaar door plaatsvinden. ACR Affairs heeft hiervoor diverse ‘thuislocaties’ in Nederland, België en Noord Frankrijk.

Visie ontwikkeling
Hierbij staan zowel individuele als gemeenschappelijke ontwikkelingsmogelijkheden centraal. Immers als mens zijn we enerzijds autonoom maar ook altijd onderdeel van onze omgeving. ACR Affairs stimuleert mensen in beweging te komen; niet vanuit het rationeel moeten, maar vanuit het emotionele willen. Visie ontwikkeling is daarbij van essentieel belang. Een persoonlijke of gemeenschappelijke visie fungeert als een sterk baken en geeft richting en doel aan mens en organisatie.

< terug

* Oorspronkelijk denkend en scheppend.