© Disclaimer
Welkom
Coaching
Mentorschap
Support
Tarieven
Contact
ACR Affairs • Postbus 5713 • 4801 EC • Breda

Coaching

Coaching bestaat bij ACR Affairs uit een intensief traject, waarin de ontwikkeling versneld wordt door zeer gerichte en individuele aandacht. Ieder traject wordt op maat gemaakt, passend bij uw behoeften en doelstellingen. Tijdens een intakegesprek wordt hiervoor de basis gelegd.

U kunt een traject doorlopen met als doel om beter te functioneren in het dagelijks leven, maar ook in het kader van loopbaanbegeleiding of reïntegratie.

Wij werken met verschillende methodes zoals rationeel-emotieve training, sociale leertheorie, transactionele analyse, neurolinguïstisch programmeren, voice-dialogue en competentiegerichte coaching. Uitslagen van testen en methodes dienen als input voor de gesprekken en een kwalitatief goed traject.

Indien coaching met een meer therapeutische invalshoek noodzakelijk is, dan is dat mogelijk omdat enkele ervaren en erkende therapeuten en psychologen gelieerd zijn aan ACR Affairs.

Onze aanpak

ACR Affairs biedt u een onafhankelijke, deskundige vertrouweling. Samen bespreken we wat u bezig houdt, wat u tegenhoudt, wat u anders wilt en hoe u dit kunt bereiken. U moet het nog steeds zelf doen, maar niet meer alleen.
In een persoonlijk coachingtraject staan wij stil bij uw functioneren en de mogelijkheden tot verandering*. Door uw talenten en vaardigheden te ontdekken en te ontwikkelen, krijgt u meer grip op uw handelen en vergroot u uw zelfvertrouwen en doelgerichtheid. Hierdoor bent u in staat om belemmeringen, die u nu ervaart, te overwinnen en zelfbewuster in het leven te staan.

Coaching betekent ook dat u de juiste vragen krijgt voorgelegd die u prikkelen tot zelfonderzoek. Samen kijken we op een afstandje naar uw handelen, ideeën en visie.
Maar ook bespreken we problemen die u ervaart en gaan samen op zoek naar mogelijke oplossingen.

Het blijft niet bij praten alleen. Op verschillende manieren proberen wij u inzicht te geven in wie u bent, wat u doet en hoe u hier meer sturing aan kunt geven. Het resultaat is dat u zelf uw leven gaat ‘leiden’.

Typerende kenmerken van ons:
Affiniteit met het ondersteunen van mensen bij hun groeiproces. Kort als het kan, wat langer als het moet. In ieder geval met kleine, haalbare stappen. Met respect voor de weerstand, zorgzaam op de relatie, maar ook gecommitteerd aan het afgesproken doel.

* Wijzigen, anders maken,
anders worden.